Група за родители с училищния психолог


Здравейте, уважаеми родители!

Аз съм Ивилина Вулова и съм училищният психолог на Вашите деца. С някои от Вас се познаваме лично, с други сме кореспондирали по телефона, а с трети не се е налагало дори и това /за добро или не толкова/.

Това, което ни свързва е общата ни цел. Вашата е да имате деца, които са здрави и устойчиви психически на цялата сложност, с която ги залива светът днес. А моята е да Ви помагам, подкрепям и да съдействам тогава, когато и Вие /защото сте хора преди всичко, и после родители/ усетите несигурност, тревога и безпомощност!

Сега, когато не сме на училище и нямаме възможност да правим лични срещи, създавам тази група като онлайн аналог на моя кабинет. Групата е поверителна и е само за родители. Нямам илюзията, че нещо може да замени живия контакт, но се налага да се адаптираме към ситуацията, в която се намираме в момента, а и в близките седмици.

Каня Ви да се включите и да бъдете активни тогава, когато имате нужда, когато имате потребност да споделите и изкоментирате с другите родители това, което Ви тревожи. Споделената болка и тревога не е по-малка болка и по-малка тревога. Но пък отваря пространство за споделяне на добри практики и успешен опит.

Тук ще публикувам полезни материали предвид създалата се ситуация. Материалите биха Ви били в помощ не само по отношение на общуването с децата Ви. В тази ситуация е важно и Вие да успеете да се съхраните и да обърнете внимание на собствените си чувства, емоции и състояния. Ще правим дискусии по теми, които са важни и полезни за Вас. Вярвам, че ще успеем да си бъдем полезни взаимно.

Предлагам Ви с цялото си сърце помощта си, както в тази група, така и в личен чат или друг начин за онлайн или телефонна консултация. Не се поколебайте да ме потърсите във всеки един момент, в който имате нужда и смятате, че аз ще Ви бъда от полза.

https://www.facebook.com/groups/909707976143583/

Телефонният ми номер е 0887858773.

С него отговарям и във вайбър. А от публикацията ми тук ще видите как може да ме откриете в месинджър.

С уважение

Ивилина Вулова