Дарение от Промет Стиил

От името на изпълнителния директор на „Промет Стийл“ ЕАД, инж. Дмитро Захарченко, Олга Башкирова и Борис Шатулаки направиха дарение на компютърно оборудване към ПГЕЕ „Константин Фотинов“. В 12:00 часа в кабинет 205, директорът на ПГЕЕ, инж. Павлина Градишка, в присъствието на ученици и учители, прие техниката и изказа своята благодарност и признателност за добрата комуникация и работа между гиманзията и дружеството.

Компанията предостави на гимназията 10 лаптопа, които да послужат за подобряване на учебния процес и повишаване условията за учене и практическо приложение, част от поредната технологична актуализация в ПГЕЕ.

Дарението се осъществи благодарение на добрите практики между високотехнологичното предприятие, специализирано в производството на широка гама горещо-валцувани стоманени профили и Професионална гимназия по електротехника и електроника „К. Фотинов“, която ежегодно подготвя специалисти – електротехници за предприятието. 

Ръководството на „Промет Стийл“ ЕАД освен този щедър дарителски жест, покрепя еднозначно и безпелационно гимназията в план – приема за новата 2024 – 2025 учебна година.